dijous, 12 de juliol del 2012

'Rumbo a La Paz'


Ja hem pres uns quants 'mates' de fulla de coca!
Diuen que va bé pel mal d'altura, així que molt
possiblement ens n'acabem prenent uns quants
allà a La Paz.
Aquesta nit comença una altra gran aventura per a nosaltres: marxem cap a La Paz en autocar! El viatge dura 7 hores! Hem agafat l’últim bus, que és ‘bus-cama’ i surt a les 11 de la nit. Així, quan arribem a allà anirem a l’hotel i després directament a treballar.

L’objectiu és doble. Principalment anem allà per treballar i reunir-nos amb persones que confien que puguem fer una bona aportació a Fe y Alegria, i que a la vegada ens han de guiar i aportar moltíssima informació. Per tant, les expectatives d’aquest viatge en relació al projecte són molt altes.
Per altre banda, també hi anem per viatjar, ja que coincideix que el dilluns és el dia de La Paz, i és festa. Anirem el cap de setmana al Llac Titicaca, dormint a Copacabana i segurament aprofitarem per fer una breu visita al Perú, que està al costat! Fantàstic!

I esperem que no faci gaire fred! La Paz està a 3650 metres d’altitud i el llac a més de 3800. Segurament ens comprarem alguna jaqueta, i a poder ser, típica d’aquí.

Tot això vol dir que potser no podré tornar a escriure fins quan tornem, dimarts o dimecres (segons la feina que ens surti).

Bon viatge i, com es diu en quítxua, ‘kayekama’, ‘hasta luego’, fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada